live_x2R82qFCjHNQF8ysxVEfajEaShUQTJ

Veel mensen vinden het niet zo fijn om op de foto te gaan. Ze hebben geen idee hoe ze moeten gaan staan, wat ze met hun handen moeten doen en bovenal hoe ze moeten lachen.

Tijdens een Moment Design fotosessie gaan we met behulp van kleine opdrachtjes op zoek naar intense geluksmomenten. Zodat jij kunt relaxen en jezelf kunt zijn. Dat je echt kunt genieten van het moment.

En precies die heerlijke momenten worden vastgelegd.

Elke keer dat je de foto’s bekijkt beleef je dat bijzondere moment opnieuw. Dat maakt een foto pas echt waardevol!

Moment Design is dé methode om op een ongedwongen, pure en oprechte manier de onderlinge band van mensen vast te leggen.

Het benadrukt hoe mooi en waardevol het hebben van een relatie is. Of dat nu met je vader, moeder, kind, vriendin, geliefde of jezelf is. De puurheid en oprechtheid van de relatie wordt vastgelegd met professionele foto’s.

Moment Design draait niet om poseren. Samen met mij als fotograaf ga je op ontdekkingstocht naar mooie herinneringen, belangrijke momenten en geliefde personen. Jij krijgt de ruimte om jezelf te laten zien aan de mensen waar je van houdt. Met een oprechte lach; Een echte verliefde blik; En soms met een echte traan. Al deze kostbare momenten worden voor je vastgelegd.

Een waardevolle herinnering waaruit blijkt hoe bijzonder jouw leven is.