live_x2R82qFCjHNQF8ysxVEfajEaShUQTJ

Fotoshoot Kimberly

Na de shoot van Ingrid en haar gezin, op zaterdag 22 juni. Reed ik naar IJmuiden, dat was nog best een stuk. Op weg naar de gezinsshoot van Kimberly. Ik volg haar al best wel een tijdje op Instagram.

Meer over de shoot én wat ik van Kimberly voor en na de shoot vond lees je in deze blog!

Ik vind Kimberly echt heel leuk om te volgen op Instagram, daar heet haar account @beebsandmoms. Kimberly is heel open en oprecht, doet gewoon waar ze zin in heeft en is af en toe een tikkeltje gek. Ik hou ervan!

Extra leuk natuurlijk om een shoot met haar gezin te doen en haar in het echt te leren kennen, kijken of het overeenkomt met wat ik mij bij haar voorstelde.

Kimberly en haar man Patrick hebben ervoor gekozen om Evi niet herkenbaar in beeld te brengen. Geen probleem natuurlijk maar door moet je af en toe creatief zijn en het uiteraard respecteren. Evi is een hele lieve rustige meid die af en toe ook een tikkeltje gek kan doen.

Heerlijk om die interactie te zien in dit gezin en onderling.

Evi deed ook goed mee met de spelletjes en opdrachten en nam af en toe de controle over door zelf iets te verzinnen, super leuk. We hebben ook echt veel gelachen.

De shoot was op het strand, dat vond ik zo tof. Stond echt op mijn bucketlist!

Naast de foto's waarop Evi onherkenbaar te zien is hebben we ook genoeg andere foto's gemaakt natuurlijk. Kimberly en ik gebruiken allebei foto's waarop Evi's gezicht niet te zien is, dus daar hebben we tijdens de shoot volop redelijk mee gehouden. Kimberly wilde ook wat foto's van zichzelf en uiteraard hebben we ook boordevol foto's gemaakt waarop Evi wel herkenbaar is, maar die kan ik dus helaas niet delen.

Het was een hele relaxte en fijne shoot. Heel ontspannen, gewoon lekker doen zoals je altijd zou doen. Dat werkt tenslotte het beste!

En Kimberly, je bent een topwijf. Ga ze volgen!

@beebsandmoms

11 keer bekeken