live_x2R82qFCjHNQF8ysxVEfajEaShUQTJ

Mijn plannen voor 2020

De eerste blog van 2020 is weer een feit. ⁠Iedereen heeft het allemaal over voornemens en al die te gekke plannen die ze hebben, afspraken die ze hebben gepland en dingen waar ze naar uit kijken.⁠ Natuurlijk heb ik ook nagedacht over 2020, wat ik graag zou willen, waar ik einde van het jaar wil staan.⁠Ik vertel in deze blog meer over waar ik bewust bij stil wil staan dit jaar, wat mijn plannen zijn, mijn doelen, wat ik graag zou willen en hoe ik 2020 voor mij zie.⁠Zowel zakelijk als privé natuurlijk.⁠ Meer hierover lees je in deze blog!⁠

Ik heb echt wel plannen voor dit jaar. Als ik kijk naar waar ik vandaan kom ben ik echt wel blij.Ik heb eigenlijk ''pas'' een jaar de bewerking van mijn foto's waar ik naar zocht en dat ik volledig gezinnen wilde fotograferen is ook ruim een jaar geleden dat ik daar achter kwam.Helaas waren er in 2019 nog weinig tot geen betaalde shoots en dat is jammer maar dat betekent niet dat ik niet trots op mezelf ben waar ik sta en wat ik momenteel doe.Ik heb alle vertrouwen in dit jaar en dat het (ook met behulp van andere experts) écht los van de grond komt en dat ik nog meer mensen kan laten zien wie ik ben en wat ik doe. Fotografie/Zakelijk:* Voor 2020 vind ik het belangrijk dat er een goede balans is tussen privé en werk. Ik werk ook nog minimaal 24u per week in de kinderopvang en daarnaast werk ik aan mijn bedrijf. In het laagseizoen (winter) is dat makkelijker te combineren maar als het weer beter is en er meer shoots komen dan is dat soms wel lastig.* Ik wil meer controle over mijn eigen administratie en boekhouding. Dat doet nu iemand anders en ik wil het meer zelf doen. Een beter overzicht hebben.* Wat er dit jaar écht gaat gebeuren is een compleet nieuw logo en bijpassende huisstijl voor visitekaartjes, bedanktkaartjes en cadeaubonnen.* Ook ga ik écht serieus dit jaar foto's van mezelf laten maken en ja als fotograaf is dat toch wel extra spannend. Ik wil een uitgebreide beeldbank laten maken waarin ik genoeg materiaal heb om een aantal maanden vooruit te kunnen.* Ik wil heel graag een bedrijfsvideo laten maken en dus ook meer laten zien wie ik ben en wat ik doe. Dat laatste is sowieso echt een doel van mezelf. Mezelf meer laten zien, dat nog meer mensen weten wie ik ben en waar ze mij kunnen vinden en waarvoor ze bij mij moeten zijn.* Een doel van 2019 was meer bloggen en dit ging verrassend goed alleen heb ik het op een gegeven moment toch laten versloffen en dat is zo zonde want ik vind het heel leuk om te doen.Het zorgt ook voor een houvast om dit ongeveer 1x in 2 weken te doen. Maar ik wil het dus weer oppakken.* Ik wil ook vaker met andere onderneemsters afspreken, ik heb dat in 2019 als echt leuk ervaren en het is ook interessant. Zo fijn om met iemand te kunnen kletsen en ook te kunnen sparren. Meer offline netwerken dus! Privé:* Privé wil ik natuurlijk ook bepaalde doelen halen of ergens bewuster van zijn.Zo wil ik bewuster genieten van kleine maar ook grote momenten en dit ook meer vastleggen.Zodat ik die herinneringen in mijn fotoboeken kan plakken en er nog vaker van kan genieten.Daar hoort ook bij dat ik elke avond in mijn dankbaarheidsboekje opschrijf waar ik die dag dankbaar voor ben.* Ook wil ik bewust meer en beter voor mezelf zorgen, dat houd in dat ik meer water wil drinken want dat doe ik veel te weinig. Maar ook meer/betere me-time, beter voor mezelf zorgen, niet teveel hooi op mijn vork, over mezelf heen laten lopen, enz.Gewoon bewuster zijn van jezelf en dat je meer van jezelf moet houden en dus ook beter voor jezelf moet zorgen. Kortom ik heb allerlei plannen voor zowel zakelijk als privé.Een aantal dingen zijn al concreet en een aantal dingen zijn echt doelen, dingen waarik aan wil werken. Hoop op een goed jaar!

De eerste blog van 2020 is weer een feit. ⁠Iedereen heeft het allemaal over voornemens en al die te gekke plannen die ze hebben, afspraken die ze hebben gepland en dingen waar ze naar uit kijken.⁠ Natuurlijk heb ik ook nagedacht over 2020, wat ik graag zou willen, waar ik einde van het jaar wil staan.⁠ Ik vertel in deze blog meer over waar ik bewust bij stil wil staan dit jaar, wat mijn plannen zijn, mijn doelen, wat ik graag zou willen en hoe ik 2020 voor mij zie.⁠

Zowel zakelijk als privé natuurlijk.⁠ Meer hierover lees je in deze blog!⁠


Ik heb echt wel plannen voor dit jaar. Als ik kijk naar waar ik vandaan kom ben ik echt wel blij.Ik heb eigenlijk ''pas'' een jaar de bewerking van mijn foto's waar ik naar zocht en dat ik volledig gezinnen wilde fotograferen is ook ruim een jaar geleden dat ik daar achter kwam. Helaas waren er in 2019 nog weinig tot geen betaalde shoots en dat is jammer maar dat betekent niet dat ik niet trots op mezelf ben waar ik sta en wat ik momenteel doe.Ik heb alle vertrouwen in dit jaar en dat het (ook met behulp van andere experts) écht los van de grond komt en dat ik nog meer mensen kan laten zien wie ik ben en wat ik doe.

Fotografie/Zakelijk:

* Voor 2020 vind ik het belangrijk dat er een goede balans is tussen privé en werk. Ik werk ook nog minimaal 24u per week in de kinderopvang en daarnaast werk ik aan mijn bedrijf. In het laagseizoen (winter) is dat makkelijker te combineren maar als het weer beter is en er meer shoots komen dan is dat soms wel lastig.

* Ik wil meer controle over mijn eigen administratie en boekhouding. Dat doet nu iemand anders en ik wil het meer zelf doen. Een beter overzicht hebben

* Wat er dit jaar écht gaat gebeuren is een compleet nieuw logo en bijpassende huisstijl voor visitekaartjes, bedanktkaartjes en cadeaubonnen.

* Ook ga ik écht serieus dit jaar foto's van mezelf laten maken en ja als fotograaf is dat toch wel extra spannend. Ik wil een uitgebreide beeldbank laten maken waarin ik genoeg materiaal heb om een aantal maanden vooruit te kunnen.

* Ik wil heel graag een bedrijfsvideo laten maken en dus ook meer laten zien wie ik ben en wat ik doe. Dat laatste is sowieso echt een doel van mezelf. Mezelf meer laten zien, dat nog meer mensen weten wie ik ben en waar ze mij kunnen vinden en waarvoor ze bij mij moeten zijn.

* Een doel van 2019 was meer bloggen en dit ging verrassend goed alleen heb ik het op een gegeven moment toch laten versloffen en dat is zo zonde want ik vind het heel leuk om te doen.Het zorgt ook voor een houvast om dit ongeveer 1x in 2 weken te doen.

Maar ik wil het dus weer oppakken

* Ik wil ook vaker met andere onderneemsters afspreken, ik heb dat in 2019 als echt leuk ervaren en het is ook interessant. Zo fijn om met iemand te kunnen kletsen en ook te kunnen sparren. Meer offline netwerken dus!

Privé:

* Privé wil ik natuurlijk ook bepaalde doelen halen of ergens bewuster van zijn.

Zo wil ik bewuster genieten van kleine maar ook grote momenten en dit ook meer vastleggen. Zodat ik die herinneringen in mijn fotoboeken kan plakken en er nog vaker van kan genieten. Daar hoort ook bij dat ik elke avond in mijn dankbaarheidsboekje opschrijf waar ik die dag dankbaar voor ben.

* Ook wil ik bewust meer en beter voor mezelf zorgen, dat houd in dat ik meer water wil drinken want dat doe ik veel te weinig. Maar ook meer/betere me-time, beter voor mezelf zorgen, niet teveel hooi op mijn vork, over mezelf heen laten lopen, enz.

Gewoon bewuster zijn van jezelf en dat je meer van jezelf moet houden en dus ook beter voor jezelf moet zorgen.

Kortom ik heb allerlei plannen voor zowel zakelijk als privé. Een aantal dingen zijn al concreet en een aantal dingen zijn echt doelen, dingen waarik aan wil werken.

Hoop op een goed jaar!

21 keer bekeken