live_x2R82qFCjHNQF8ysxVEfajEaShUQTJ

Newbornshoot Liva


19 januari ging ik naar Geertruidenberg om de kleine Liva te fotograferen. Met mama Chandanie had ik al eerder contact gehad over de shoot. En 's avonds op 5 januari kreeg ik een berichtje van Mama Chandanie dat Liva geboren was op 3 januari. Het was tijd om een afspraak te maken voor de shoot. In de blog van vandaag lees je over deze newbornshoot.


19 januari was het dus zover. Op naar Chandanie en haar gezin.

Met Google Maps was het sowieso makkelijk te vinden.

Er hing ook een super leuk geboortebord op het raam dus ik wist zo waar ik moest zijn.


Eerst hebben we over van alles en nog wat gekletst, maar ook over de shoot. Welke foto's we willen maken, waar en met wie.

Al snel besproken we een aantal momenten zoals borstvoeding en badje. Voornamelijk met mama en de kleine Liva maar ook aantal momenten met grote zus Nena en uiteraard ook een paar momenten met papa.


Op naar boven, het badje stond al klaar. Dus het baddermoment deden we als eerste. En wat hielp grote zus ons/mama goed mee.

Heerlijk zo'n badje voor Liva.

Tijdens de fotomomenten kletsen we tussendoor wel maar instructies geef ik niet want het loopt zoals het loopt.

Soms vraag ik wel of ik iets aan de kant mag zetten om er bijv beter bij te kunnen maar verder verander ik niks.Het volgende moment was tijdens de borstvoeding. Even een momentje met mama en de kleine Liva. Ook riepen we grote zus erbij en die zat dan zo lief te kijken, zo aandoenlijk.

Uiteraard ook even een momentje met Liva en Nena samen.Boven waren we klaar met foto's maken dus gingen we naar beneden waar we het hele gezin op de bank hebben gefotografeerd.

Hier ook geen instructies maar gewoon lekker zoals diegene dat fijn zitten bijv en de interactie met elkaar.

En toen was het moment dat Liva alleen mocht shinen. Grote zus wilde nog even samen op de foto. Maar wat deden ze allebei goed.

Liva legde we op een oudroze schapenvachtje en van bovenaf heb ik zoveel leuke foto's gemaakt.Het was echt een hele leuke fijne ontspannen newbornshoot bij Chandanie en haar gezin.

Welkom op de wereld lieve Liva!


45 keer bekeken