live_x2R82qFCjHNQF8ysxVEfajEaShUQTJ

Welkom Lieve Sem!

Bijgewerkt: 31 dec 2018Sinds woensdag 11 april is er een nieuw leven op de wereld, Sem Etneo.

Al een tijdje wilde ik een blog beginnen op mijn site. Waarin ik allerlei dingen vertel en laat zien.

En toen dacht ik, Sem komt als allereerste op mijn blog!

Vandaag vertel ik wat meer over het moment dat ik bij mijn schoonzusje geweest ben om foto's te maken. En deel ik uiteraard ook een heleboel foto's.


Ik had al een hele tijd terug met mijn schoonzusje Minouk geregeld dat ik foto's zou maken als het zover is. Dat we dan tegen die tijd kijken hoe we het precies doen en wanneer, wat zij prettig vonden enz.


Na de zwangerschapsshoot bespraken we al een aantal dingen, welke periode ongeveer. Welke dingen leuk zijn om te doen en uit te proberen, voorbeelden opzoeken enz.


En woensdagavond 11 april was het zover. In diepe slaap merkte ik pas de volgende ochtend (wel al heel vroeg) dat het zover was, mijn schoonzusje was bevallen.

Er was een lief klein mannetje geboren, genaamd Sem.


We spraken een paar dagen later af dat ik foto's zou maken als ik en mijn vriend terug zouden komen van ons midweekje. En zo ging ik vorige week zaterdag daar langs. Eerst even Sem zonder camera bewonderen natuurlijk.

Wat een lief, zoet en knap mannetje. Om van te smelten!

Al snel was het tijd voor zijn fles dus dit moment pikte ik gezellig mee. Fijn drinken bij mama. En uitbuiken en boertjes laten bij papa op de schouder. 

Vooral van Sem alleen, liggend in zijn box heb ik heel veel foto's gemaakt.


Geniet van de foto's!


Heb jij nu ook interesse in een newborn (lifestyle) fotoshoot? Kijk op de website voor meer informatie of neem contact met mij op.22 keer bekeken